HBC PRO ARTEMIS PICO

Momenteel de snelste en effectieve PICO laser in de wereld. De PICO laser produceert een heel snelle lichtpuls in een picoseconde (een Biljoenste van een seconde). Deze korte puls is zó krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleine pigmentdeeltjes. Deze kleine deeltjes kunnen gemakkelijker worden afgevoerd door het lichaam. De PICO laser is de snelste laser die in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid licht kan uitzenden en bepaalde structuren in uw huid verbranden, vergruizen en opwarmen. 

Andere delen van uw huid blijven juist gespaard. Zo worden selectief bepaalde structuren in de huid beschadigd. Welke dat zijn, hangt af van de golflengte, de sterkte van de straling en de doorsnede van de stralingsbundel. 

Bekijk hier onze video

TATOEAGE VERWIJDERING

De snelheid van een laser bepaalt hoe effectief deze is, dit komt omdat er bij een snelle laser een kortere periode tussen de laserpulsen zit, wat betekent dat er meer laserpulsen worden gegeven. De Artemis Pico laser geeft pulsen af in picoseconden, in tegenstelling tot nanoseconden, zoals het geval bij veel alternatieve laserapparatuur. De Artemis Pico is qua snelheid 350PS wat momenteel een van de snelste ter wereld is. Het voordeel hiervan is dat de (inkt)pigmenten in veel kleinere deeltjes worden vernietigd. Het lichaam is dan ook beter in staat om dit af te voeren na iedere behandeling, waardoor er minder behandelingen nodig zijn.

Gedeeltelijke verwijdering van de tatoeage is mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld een cover up wenst of meerdere tatoeages in hetzelfde gebied heeft, maar van een enkele af wilt. De Artemis Picolaser is geschikt voor alle kleuren tatoeages, huidskleuren en huidtypen.

Gemiddeld aantal behandelingen: 3

ARTEMIS PICO SNELHEID

A R T E M I S    P I C O  3 5 0  P S

De Artemis Pico 350PS is momenteel één van de krachtigste (5GW) en snelste betaalbare picolasers op de markt. Met 5 modi (PICOSECOND / LONGPULSE  / PTP / MULTI PULSE / LONGPULSE PRO) en 5 golflengtes (532/755/1064/585/650nm) is de Artemis Pico 350PS een onmisbaar instrument voor huidspecialisten in klinieken, praktijken en salons. Uitgerust met de nieuwste generatie USA Coherent 2ROD laser generator en 350PS Ultra shot, kan deze krachtpatser een breed scala aan behandelingen uitvoeren, waaronder het verwijderen van alle kleuren tattoos, pigmentvlekken, acné, vasculaire aandoeningen, haarverwijdering, sproeten, huidverjonging en huid reconstructie bij littekens. Met zijn korte behandeltijd en minimale schade kan de Artemis Pico een waardevol marketinginstrument zijn.

*1 Picoseconde is een biljoenste van een seconde

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.