HYDRAGLOW

De HydraGlow facial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals: een dieptereiniging, comedonen extracties, de behandeling heeft een peelende en hydraterende werking. Tevens werkt de behandeling op termijn ook voor het verstevigen van de huid. De behandeling is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale gepatenteerd kop, deze zorgt voor gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum welke glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5 bevatten. Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum.

De behandeling

Wij beginnen eerst met het reinigen van de huid. Daarna zullen wij een peeling aanbrengen aangepast op uw huid, om de huid een boost te geven zodat de HydraGlow facial dieper de huid in kan penetreren. Met de HydraGlow facial behandeling ziet u direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie en nadelige neveneffecten. Er zijn vele behandelprotocollen en breed inzetbaar; van een 15 minuten “intense quick fix facial” tot aan een 75 minuten “de luxe huidverbetering behandeling”. Het belangrijkste is dat er een direct en langdurige boost aan de huid wordt gegeven; reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen.

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Zo veel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 32% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 36% toeneemt. Daardoor zal u tastbare resultaten voelen van uw spieren die versterken, onmiddellijk na de behandeling. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness RF zal zich daarna nog verder doorzetten. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met een cryolipolyse.

Gold-star Luxury Soak

Proin gravida pulvinar vulputate. Pellentesque eu risus quam. Sed sollicitudin ligula ipsum, vitae placerat velit pellentesque porttitor. Cras quis elit purus. Curabitur at est fringilla, lacinia ex et.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

CONTACT

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.