BEAUTYBAR

Beautybar® is een walk-in systeem waarbij de consument een behandeling ondergaat, Beautybar® is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid. Nadat de huid is bloot gesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van onze speciaal geselecteerde unieke serums van Beautybar de huid binnen. Deze combinatie van serums met de unieke led technologie is zelfs net zo effectief als een meso-lift. Het resultaat is een ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder zichtbaar en de huid straalt. Beautybar is tevens zeer geschikt als ondersteuning van een botox en/of filler behandeling waardoor er kleine littekens zijn ontstaan.

BeautyBar YELLOW

Geel licht geeft een algemene cosmetische gezicht verjonging en zorgt voor de vermindering van rimpels en fijne lijnen. Het stimuleert de collageen en elastine aanmaak wat een positief effect heeft op de rimpels en elasticiteit van de huid.

BeautyBar RED

Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit voorkomt en vermindert rimpels en zorgt ervoor dat de huid elasticiteit behoud en terugkrijgt. Het zorgt ook effectief voor wondgenezing en geneest littekens die bijvoorbeeld door acne zijn ontstaan.

BeautyBar BLUE

Blauw licht helpt de genezing van acne en voorkomt acne. Blauw licht werkt anti bacterieel. Het zorgt ervoor dat de bacterien die op de huid zitten, die acne veroorzaken gedood worden.

BeautyBar GREEN

Groen licht stimuleert de cel vernieuwing en verbetert het metabolisme van de huid. Ook verheldert groen licht de huidskleur, dit is een zeer postief effect bij het verlichten van pigmentvlekken.

NASA-technologie

LED (Light Emitting Diode) lichttechnologie geeft bepaalde golflengten van licht die gebruikt kunnen worden om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Het is ook beschreven als foto-dynamische therapie (of PDT). LED therapie is niet geheel nieuw. Meer dan 100 jaar geleden ontving een Deense arts (dr. Neils Finsen) een Nobelprijs voor de demonstratie van hoe verschillende golflengten van licht gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld tuberculose te behandelen. NASA heeft jarenlang LED-technologie in de ruimte gebruikt om wondgenezing en weefselgroei te bevorderen. Er is meer dan 40 jaar onderzoek geweest waaruit blijkt hoe LED-licht zeer gunstig is voor de huid.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.