The natural revolution

REYU is a movement for those who want to stay healthy and beautiful, by restoring their bodies’ natural connections.

REYU Maakt gebruik van je natuurlijke bronnen

We willen het maximale uit het leven halen, persoonlijk, sociaal en professioneel. We hebben altijd aan de top van ons spel gestaan. Maar de laatste tijd begint de leeftijd tegen ons te werken. We verwelkomen een gezondheids- en schoonheidsbehandeling omdat we de beste versie van onszelf willen blijven. Maar alleen als het op onze voorwaarden is. Dit betekent het vermijden van kunstmatige uitdrukkingen of langdurige bijwerkingen. We houden het graag natuurlijk.

Wat is REYU?

Wetenschappelijk onderzoek heeft het belang aangetoond van de uitwisseling van informatie tussen de weefsels en het centraal zenuwstelsel. Deze verlopen in lussen, namelijk de ‘biofeedback’ lussen. Ze zijn verantwoordelijk voor het goed functioneren van al onze weefsels. Ze sturen informatie heen en terug door middel van lussen en connecteren zo de perifere organen met het centraal zenuwstelsel. Deze biofeedback lussen zorgen ervoor dat de organen goed blijven functioneren en zorgen dat ze in evenwicht blijven (biologisch equilibirium = homeostasis).

Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van deze lussen af. Zenuwbanen verliezen hun transmissie snelheid en kwaliteit. Deze disconnectie zorgt dat de organen geleidelijk verouderen. Ons gelaat veroudert we verliezen haar, onze reproductieve organen falen en we zien veroudering ter hoogte van verschillende organen.

De meest natuurlijke manier van heling is dan ook om deze biofeedback lussen te herstellen en dit kan door een nieuwe techniek: REYU. Gebaseerd op wetenschap heeft dr. Karavani Ilan en zijn team van universitaire ingenieurs en therapeuten een nieuwe methode ontwikkeld. REYU herstelt de verbinding tussen het centraal zenuwstelsel en de weefsels door de biofeedback lussen te herstellen. Dit is REYU. Door middel van elektrische stimulatie in een lus (DC microcurrent), bestaande uit een specifiek gezuiverd elektrisch signaal, kunnen de biofeedback lussen hersteld worden. De DC microcurrent stimuleert de biofeedback lussen door de desbetreffende organen te verbinden met het centraal zenuwstelsel.

Natural

Treatments

Restore your nervous and vascular biofeedback loops and tap into your own sources of self-healing, the way nature designed life to thrive. The smart way to long term results.

REYU Huid Verjonging

Laat uw huid stralen, vermijd expressielijntjes en lift uw gezicht op natuurlijke wijze. Door de biofeedback-lussen te activeren kunt u niveaus van verjonging bereiken die zelfs chirurgie niet kan bereiken. Wenkbrauwen en oogleden liften, een verslapt gezicht of hals corrigeren, liggen binnen het bereik van REYU.

REYU Haargroei

Herstel uw slapende haarzakjes in 12 weken en bereik tot 30% meer haar op een natuurlijke manier. Met gemiddeld 30.000 extra haren en geen downtime is REYU een gamechanger, REYU werkt ook geweldig als nazorg voor getransplanteerd haar, en heeft een regeneratief effect op grijze haren.

Sportblessures

Sportblessures zijn een dagelijkse strijd voor sporters van alle disciplines. Het herstel is meestal lang en moeizaam, en gaat vaak gepaard met intensieve verzorging en injecties. REYU herstelt de biofeedbackverbindingen met uw gewrichten en getraumatiseerde gebieden, en induceert een krachtige zelfherstellende cascade van groeifactoren. Het kan gemakkelijk worden uitgevoerd door uw persoonlijke trainer of fysiotherapeut.

Incontinentie en seksuele gezondheid

Meer dan 65% van de mannen en vrouwen boven de 50 jaar heeft last van voortplantings- en urinestoornissen. Urineverlies en genitale droogheid voor vrouwen, verstopping van de urinewegen en erectiestoornissen voor mannen. Om nog maar te zwijgen van de achteruitgang van de gevoelszenuwen. Door het genitale apparaat te verbinden met het vaat- en zenuwstelsel, wordt een groot deel van de functies hersteld met vier niet-invasieve sessies van biofeedback

Voordelen

Results that last a lifetime.

De voordelen van de REYU Biofeedback-technologie zijn legio. Niet alleen gebruikt REYU 100% zuivere natuurlijke ingrediënten, de kracht ligt in de activering van de natuurlijke paden die voor zelfgenezing zijn ontworpen. De resultaten zijn verbluffend.

Ons lichaam functioneert via biofeedbackverbindingen die al onze organen integreren met onze centrale besturingssystemen, de hersenen en het hart. Deze organen fungeren als krachtige bronnen van energie en informatie, die ons jong en gezond houden. Helaas slijten de biofeedbackverbindingen bij veroudering of trauma, waardoor we met disfunctionerende organen komen te zitten. REYU verbindt ons opnieuw met onze natuurlijke krachtcentrales, zodat we onszelf permanent van binnenuit kunnen genezen. De behoefte aan externe hulp vermindert.

Een natuurlijke lifting van het gezicht door activering van de spiertonus.
Volume herstellen door de spiermassa van het gezicht terug op te bouwen.
Het vermindert expressielijnen door de natuurlijke ontspanning van de spieren na elke contractie.
Het verbetert de kwaliteit van de huid door pigmentatie, roodheid, acne, grove poriën, rimpels of huidverslapping aan te pakken.
Het herstelt de natuurlijke urinestroom en versterkt ons seksueel vertrouwen.
Het herstelt het haarvolume en behandelt grijze haren. REYU stopt haaruitval in 4 weken.
Het activeert tot 30.000 slapende haarzakjes, waardoor kaalheid effectief wordt bestreden.
Reyu betekent een snelle verlichting van sporttrauma’s en pijnlijke gewrichten.

Over de technologie

Look and Feel
10 years younger
in 12 weeks

Onze Biofeedback-lussen degenereren met het ouder worden en worden verergerd door een slechte levensstijl. Disfunctionele lussen snijden ons af van onze krachtige bronnen van zelfgenezing, namelijk onze zenuw- en vaatcentra. De wetenschap heeft ons echter de weg geleerd om dit proces om te keren door deze lussen te activeren via speciaal ontworpen microstromen, bio-identiek aan onze natuurlijke elektrische ontladingen. Net als alle natuurlijke processen is de REYU-behandeling langzaam en heeft tijd nodig om in te werken, maar is na verloop van tijd duurzaam.

REYU Aqua and REYU MC

Een goede frequentie is een sessie om de twee weken, om de biologische regeneratie op gang te brengen. Na een eerste periode van 4 tot 6 sessies in enkele weken, zal een sessie om de 6 maanden of zelfs één keer per jaar de verdere veroudering bijhouden. Jongere kandidaten met reactieve lussen hebben misschien 4 sessies nodig, terwijl oudere en meer refractieve gevallen zullen reageren na 6 tot zelfs 8 sessies in 12 weken.

Biofeedback

Yes, if you wish to turn back time and be the younger version of the beautiful and healthy you. All natural and sustainable in time.

Meet REYU –  a movement that definitely matches your vision.

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.