HBC PRO SHAPE

Een nieuwe versie van het iconische HBC PRO SHAPE vormapparaat, waarmee u nog nauwkeuriger kunt werken en uitstekende resultaten kunt behalen op een niet-invasieve manier.

De unieke combinatie van technologie zorgt voor een uitstekende modellering en contourvorming van het lichaam en verjonging van het gezicht. De innovatieve systemen van het apparaat bereiken selectief veeleisende locaties en zorgen voor een veilige en pijnloze werking. Extra functies toegevoegd aan klassieke en bewezen technologieën zorgen voor een nieuwe dimensie van gewichtsverlies in esthetische cosmetologie. Als premium model heeft het moderne ontwerp van de Jordi-vorm een ​​handig besturingssysteem op het grote hoofdscherm en bedieningskoppen, zodat u om snel het gewenste programma uit verschillende bedrijfsmodi te kiezen.

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Zo veel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 32% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 36% toeneemt. Daardoor zal u tastbare resultaten voelen van uw spieren die versterken, onmiddellijk na de behandeling. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness RF zal zich daarna nog verder doorzetten. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met een cryolipolyse.

Gold-star Luxury Soak

Proin gravida pulvinar vulputate. Pellentesque eu risus quam. Sed sollicitudin ligula ipsum, vitae placerat velit pellentesque porttitor. Cras quis elit purus. Curabitur at est fringilla, lacinia ex et.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.