HBC PRO ND YAG

Wat kunnen we allemaal met deze laser?

pigmentvlekken, moedervlekken, sproeten e.d. verwijderen: aantal behandelingen 3-4 couperose, gesprongen bloedvaatjes, Campbell Morgan spots (aardbei vlekjes),diffuse roodheid, hoog liggende kleine spataderen verwijderen: aantal behandelingen 2-3. Alleen kleine spataderen kunnen tot 4 behandelingen nodig hebben. tatoeages en permanente make-up verwijderen: aantal behandelingen tatoeage 7-12,Maar er is meer: carbon laser peeling: deze geeft huidverstrakking, vermindering vanlijntjes en rimpeltjes door toename van collageen.

carbon laser peeling onderhoudt collageen niveau in de huid Acne, littekens, grove poriënen een vette huid. De yag laser is ontwikkeld om “verkleuringen” in de huid op een effectievemanier te verwijderen en in combinatie met carbon filter zichtbare huidverbetering te geven.De yag laser zendt licht uit van 1 specifieke golflengte. De specifieke golflengte reageert opbepaalde kleuren. Op het moment dat deze golflengte zijn kleur tegenkomt doet het deze sterkverhitten.

Het laserlicht wordt 1 – 3 nanoseconde de huid ingestuurd zodat het alleen de plek verhit waar delaser op gericht is, en niet de omliggende huid. In de huid slaat de laser de verkleurde deeltjes uitelkaar zodat deze veranderen in veel kleinere deeltjes. Deze deeltjes worden via het lymfesysteemvan het lichaam naar de urinewegen het lichaam uitgevoerd.Omdat iedere kleur tattoo een andere golflengte nodig heeft om afgebroken te worden zitten erverschillende lenzen bij de laser.De 1064nm lens werkt het beste bij de kleuren zwart, donkerblauw en bruinDe 532nm lens werkt het beste bij lichtere kleuren bruin tot de kleuren rood, oranje en roze.De carbon filter lens is voor huidverbetering.

De carbon laser werkt van binnenuit de huid; het stimuleert de huidwaar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van delederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Een behandeling voor huidverjonging / huidverbetering geeft met een laser metcarbon al na één keer resultaat maar het is lastig met het blote oog waarneembaar.

Een kuur van 6-8 behandelingen geeft zichtbare verbetering. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling waarna de cliënt kan gelijk haardagelijkse bezigheden kan voortzetten. Laser carbon peeling is een proces dat combineert lasertechnologie en medischeactieve kool poeder. Een laag van medische carbon mengsel wordt aangebrachtop de huid, zodra deze droog is, wordt er gebruik gemaakt van de Nd-YAG lasermet speciale filter. Gemiddeld kan er een zichtbare huidverbetering in acht worden genomen na 6 tot 8 sessies met een interval van ten minste 1 week tussen elke sessie.Door de combinatie van Nd-YAG laser, en medische koolstof is dit een uitstekendzuiveringsproces voor diepe reiniging en is effectief in het beheersen van de talgafscheiding, anti-ontsteking, acne en verkleining van de poriën.

Laser carbon peeling is in staat de huid verschilfering te verbeteren, waardoor depenetratie van de producten ook verbetert. Ook stimuleert de absorptie van laserlichtdoor de huidlaag het dermal-collageen niveau en wordt hierdoor de huid textuur/verstevigen en de kleur verhelderd. Tegelijkertijd zal het ook de teint egaliseren enacne littekens verminderen. Met de laser carbon peeling worden vergrote poriën verfijnt. Door de laser zal de huid in staat zijn om de vette conditie te herstructureren, en de talgproductie te balanceren. Het bestrijd en voorkomt hiermee acne.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.