HBC PRO CRYO360

Een cryolipolyse behandeling is een revolutionaire manier om vetcellen te verwijderen en af te vallen met behulp van blootstelling aan extreme kou. Deze manier van vet bevriezen is niet ingrijpend en bedoeld om van de laatste kilo’s af te komen, lovehandles te verwijderen en het figuur te corrigeren wanneer sporten net niet het gewenste resultaat geeft.

Een cryolipolyse behandeling geeft niet direct resultaat, dit duurt 4-6 weken – in tegenstelling tot wat velen beweren. Bij het bevriezen van de vetcellen wordt een gedeelte direct vernietigd en via het lymfatisch systeem afgevoerd. Een ander deel zal zichzelf vernietigen (apoptose) na blootstelling aan kou en wordt vervolgens via de lever geëlimineerd. Hierdoor heeft u ook geen last van loszittende huid na een behandeling.

Maar hoe gaat dat in zijn werk, vet bevriezen? Er wordt gebruik gemaakt van zgn. “transducers ” (koppen) die op het te behandeld gebied wordt geplaatst. Het weefsel wordt vacuüm gezogen en vervolgens wordt het weefsel eerst verhit en direct daarna gekoeld. Dit brengt een schokeffect teweeg wat de effectiviteit ten goede komt. De effectiviteit van deze vorm van behandelen (warm-koud-warm) werkt uitvoerig bewezen beter dan de conventionele koude behandeling. Er kan symmetrisch behandeld worden aangezien wij beschikken over vijf behandel handgrepen.

De HBC PRO CRYO360 heeft een geïntegreerd TEC koeling systeem die het systeem constant monitort en een effectieve koeling afgeeft. ​

De pomp komt uit Italie en heeft een garantie van 3 jaar. Ook de externe delen blijven daardoor gemiddeld 20 graden Celsius terwijl de CRYO360 tot maximaal – 15 graden kan koelen voor een effectief resultaat.

Gold-star Luxury Soak

Proin gravida pulvinar vulputate. Pellentesque eu risus quam. Sed sollicitudin ligula ipsum, vitae placerat velit pellentesque porttitor. Cras quis elit purus. Curabitur at est fringilla, lacinia ex et.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.