HBC PRO PICOV

Momenteel de snelste en effectieve PICO laser in de wereld. De PICO laser produceert een heel snelle lichtpuls in een picoseconde (een Triljoenste van een seconde). Deze korte puls is zó krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleine pigmentdeeltjes. Deze kleine deeltjes kunnen gemakkelijker worden afgevoerd door het lichaam. De PICO laser is de snelste laser die in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid licht kan uitzenden en bepaalde structuren in uw huid verbranden, vergruizen en opwarmen. 

Andere delen van uw huid blijven juist gespaard. Zo worden selectief bepaalde structuren in de huid beschadigd. Welke dat zijn, hangt af van de golflengte, de sterkte van de straling en de doorsnede van de stralingsbundel. Deze unieke PICOV laser beschikt over twee golflengtes: 532 nanometer en 1064 nanometer. Door gebruik te maken van het HEXA handstuk kan er ook fractioneel gewerkt worden en is de PICO laser geschikt voor vele indicaties.

Tatoeage verwijdering

De snelheid van een laser bepaalt hoe effectief deze is, dit komt omdat er bij een snelle laser een kortere periode tussen de laserpulsen zit, wat betekent dat er meer laserpulsen worden gegeven. De PicoV laser geeft pulsen af in picoseconden, in tegenstelling tot nanoseconden, zoals het geval bij veel alternatieve laserapparatuur. De PicoV is qua snelheid 275PS wat momenteel de allersnelste ter wereld is. Het voordeel hiervan is dat de (inkt)pigmenten in veel kleinere deeltjes worden vernietigd. Het lichaam is dan ook beter in staat om dit af te voeren na iedere behandeling, waardoor er minder behandelingen nodig zijn.

Gedeeltelijke verwijdering van de tatoeage is mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld een cover up wenst of meerdere tatoeages in hetzelfde gebied heeft, maar van een enkele af wilt. De PicoV laser is geschikt voor alle kleuren tatoeages, huidskleuren en huidtypen.Gemiddeld aantal behandelingen: 5-8

Gold-star Luxury Soak

Proin gravida pulvinar vulputate. Pellentesque eu risus quam. Sed sollicitudin ligula ipsum, vitae placerat velit pellentesque porttitor. Cras quis elit purus. Curabitur at est fringilla, lacinia ex et.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Start typing to see products you are looking for.