SuperPlasma

SuperPlasma geeft plasma-energie vrij via stabiele, zeer zuivere Helium 5.0 100% zuiver. Het geleidt warmte door het water in de huid en de actieve zuurstof in de huid wordt door het plasma afgevoerd om huidoxidatie te voorkomen. 

SuperPlasma gebruik het in door hitte beschadigde gebieden om cellen te inactiveren en de eigen functies van het lichaam te regenereren. SuperPlasma Gebruik het in het door hitte gemodificeerde gebied om de cellen in leven te houden en de regeneratie van collageen op gang te brengen. Studies hebben aangetoond dat collageen na een jaar behandeling met een plasma blijft groeien, waardoor de huid zich kan herstellen als een baby.* Acne
* Onzuiverheden
* Rocasea* Onderhuidse ontstekingen
* Lipboosting
* Anti aging
* Fijne lijntjes
* Diepe lijntjes vervagen
* Betere doorbloeding
* Huid verstrakking
* Betere huidconditie
* Werkt bacterie dodend
* Mobiliseert de cel activiteit
* Aanmaak van collageen en elastine
* Cel activiteit wordt geprikkelt
* Bereikt de diepere huidlagen
* De huid wordt voller en steviger.

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Zo veel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 32% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 36% toeneemt. Daardoor zal u tastbare resultaten voelen van uw spieren die versterken, onmiddellijk na de behandeling. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness RF zal zich daarna nog verder doorzetten. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met een cryolipolyse.

Gold-star Luxury Soak

Proin gravida pulvinar vulputate. Pellentesque eu risus quam. Sed sollicitudin ligula ipsum, vitae placerat velit pellentesque porttitor. Cras quis elit purus. Curabitur at est fringilla, lacinia ex et.

Baths & Coat Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec molestie malesuada urna quis euismod.

Nunc varius iaculis lectus ac aliquet. Suspendisse euismod sapien quis odio laoreet consequat. Quisque metus massa, dictum eu tellus quis, tempor scelerisque elit.

Video afspelen

Aanvraag formulier

Aanvraag Apparaten

Start typing to see products you are looking for.